Gå til hovedinnhold

Markedskommentar uke 46 STØH Kap

Vi legger bak oss en god uke for noen av våre investeringer. Oljeprisen har fått seg en trøkk, noe mange oljeselskaper har fått kjenne på gjennom kursfall. OPEC er nå på banen og vi tror på en mer stabil oljepris i tiden fremover. Om risikoen ligger på oppsiden eller nedsiden er usikkert, så vi velger å vente litt med å eventuelt gå inn i noe mer oljerelatert.

Vi vil i denne oppdatering legge vekt på vår opptur i solselskapet Scatec Solar.

Oppturen i Scatec Solar skyldes Equinors kjøp av 11.020.000 aksjer for rundt 700 millioner, noe som gir de en eierandel i solselskapet på over 10 prosent. Dette anser vi som et av Equinors trinn mot å bli et bredt energiselskap. Den seneste måneden er Scatec Solar opp over 20 prosent, så her har vi fått en fin avkastning. Vi har valgt å halvere vår posisjon for å sikre gevinst. Børsen er fortsatt volatil, så gode kjøpsmuligheter vil komme i tiden fremover. Å sitte med litt cash øker vår fleksibilitet i forhold til å raskere kunne gå inn i nye selskaper. Vi har fortsatt tro på Scatec og anser selskapet som en potensiell oppkjøpskandidat på sikt.

Eller velger vi å holde porteføljen uendret.

Vi ser frem mot en nye uke, men nye muligheter på Oslo Børs.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer