WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 47 2017. $OSEBX #KOA

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Com Hem og Kongsberg Automotive. #KOA

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 20. november

Hovedindeksen på Oslo Børs viser en positiv utvikling innenfor en stigende trendkanal og videre oppgang indikeres. Indeksen har imidlertid reagert noe ned den siste uken og dannet en motstand ved 822 poeng. Brudd opp gjennom dette nivået anses som et nytt positivt signal, mens ved videre reaksjoner ned ligger det støtte ved 787 og 728 poeng på henholdsvis kort og mellomlang sikt.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på 47 og 56 poeng. Dette indikerer at det er nå er omtrent like mange optimister som pessimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Kongsberg Automotive

Kongsberg Automotive ASA viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har støtte ved ca 8.00 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

Investtech eller nærstående eier aksjer i selskapet. Analysen er automatisk og upåvirket av dette. Klikk her for mer informasjon >>

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer