WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 44 2017. $OSEBX #ODL

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Know IT og Odfjell Drilling. #ODL

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 30. oktober

Hovedindeksen på Oslo Børs sluttet fredag for første gang på over 800 poeng. Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og det er lite motstand over dagens nivå. Ved reaksjoner ned er det støtte rundt 790 og 730 poeng på henholdsvis kort og mellomlang sikt.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på henholdsvis 56 og 58 poeng. Det har vært en nedgang den siste uken, men det indikeres at det fortsatt er en overvekt av optimister blant investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Odfjell Drilling

Odfjell Drilling ligger i en stigende trendkanal på kort til mellomlang sikt. Volumutviklingen er positiv og en videre oppgang indikeres. Grafen viser ingen motstand, mens det er støtte ved 29-31 kroner, like under dagens nivå. Oppsiden anses bra, og man kan bruke stopp loss ved sluttkurs under 29 kroner for å begrense risikoen. Selskapet er ventet å legge fram rapporten for tredje kvartal den 23. november.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer