WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 41 2017. $OSEBX #STB

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Scandic Hotels Group og Storebrand. #STB

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 9. oktober

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og har gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon. I tillegg er det kortsiktige momentumet sterkt. Videre oppgang indikeres. Det er lite motstand over dagens nivå, og ved reaksjoner ned, er det støtte rundt 742 og 730 poeng på henholdsvis kort og mellomlang sikt.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på henholdsvis 65 og 63 poeng. Dette indikerer at det nå er en overvekt av optimister blant både kortsiktige og langsiktige investorer på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Storebrand ASA

Storebrand ASA ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 67.00 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 67.00 kroner ved reaksjoner tilbake. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer