WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 40 2017. $OSEBX #PGS

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Swedbank og Petroleum Geo-Services. #PGS

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 2. oktober

Hovedindeksen på Oslo børs har steget 13 av de siste 15 dagene. Totalt ga september en oppgang på hele 5.8%. Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og har gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon. Det kortsiktige momentumet er sterkt og en videre oppgang indikeres. Det er nå lite motstand over dagens nivå, mens det ved reaksjoner ned er støtte rundt 743 og 727 poeng på henholdsvis kort og mellomlang sikt.

Både den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på 61 poeng. Dette indikerer at det nå er en overvekt av optimister blant både de kortsiktige og langsiktige investorene på Oslo Børs.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Petroleum Geo-Services

Petroleum Geo-Services har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 18.09 kroner. Videre oppgang til 22.10 kroner eller mer er signalisert. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 18.00 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer