WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 3, 2017. $OSEBX #AKERBP

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs og Aker BP. #AKERBP

Se arkiv WebTV+ >>

 

Morgenrapport 16. januar:

Hovedindeksen på Oslo Børs viser en positiv utvikling innenfor en stigende trendkanal og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte i overkant av 630 poeng på lang sikt og ved 675-686 poeng på kort sikt.

De kortsiktige og langsiktige hausseindeksene ligger på 67 og 72 poeng. Dette indikerer at det er mer enn dobbelt så mange optimister som pessimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

 

Ukens aksje: AKER BP

Aker BP ASA har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt. Aksjen har støtte ved ca 111 kroner. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

 

 

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer