WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 36, 2018. $OSEBX #AKER

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, SyntheticMR, Aker og forskning på trender. #AKER

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 3. september

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det er lite motstand over dagens nivå, mens det ligger støtte ved 900 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen er på 54 poeng, og den langsiktige hausseindeksen er på 60 poeng. Dette tilsier at det er en liten overvekt av optimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

De meldepliktige innsiderne i selskapene notert på Oslo Børs er svært positive for tiden. Den siste måneden har de gjort 62 kjøp og bare 7 salg. Kjøpsandelen er dermed hele 90 prosent. På årsbasis er kjøpsandelen også høy, med 82 prosent. Dette viser at et stort flertall av innsiderne som handler aksjer, har god tro på egne selskaper.

August ga en samlet oppgang på 1,1 prosent. De siste ti årene har Oslo Børs i gjennomsnitt falt 1 prosent i september. Variasjonene er store fra år til år, og dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Aker

Aker viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Kursen har også brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 620 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer