WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 26, 2018. $OSEBX #SSC

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Coor Service Management og Scottish Salmon Company. #SSC

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 25. juni

Hovedindeksen på Oslo Børs vendte fredag opp 1,2 prosent etter fem dager med nedgang. Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, noe som signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.

Den kortsiktige hausseindeksen er på 49 poeng, ned 9 poeng på en uke, mens den langsiktige hausseindeksen er på 60 poeng. Dette tilsier at det er en overvekt av optimister blant de langsiktige investorene på Oslo Børs, mens det er tilnærmet lik fordeling av optimister og pessimister på kort sikt.

I løpet av de siste 22 handelsdagene, er det rapportert 67 meldepliktige handler på Oslo Børs. Kjøpsandelen er 82 prosent på månedsbasis, og 79 prosent på årbasis. Dette viser at et stort flertall av innsiderne som handler aksjer, har god tro på egne selskaper.

De siste ti årene har Oslo Børs i gjennomsnitt falt 2,3 prosent juni, mens den i juli har steget igjen med 2,2 prosent. Variasjonene er store fra år til år, og dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Scottish Salmon Company

Scottish Salmon Company Plc ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 10.01 kroner. Videre oppgang til 13.52 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved cirka 10.60 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer