WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 6, 2018. $OSEBX #WWL

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Husqvarna og Wallenius Wilhelmsen Logistics. #WWL

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 5. februar

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i stigende trendkanaler på lang og mellomlang sikt, og videre oppgang innenfor disse indikeres. På mellomlang sikt har indeksen støtte rundt 783 poeng, motstand rundt 840 poeng.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på henholdsvis 47 og 64 poeng. Dette indikerer at det er jevnt med optimister og pessimister blant de kortsiktige investorene på Oslo Børs, mens det er god overvekt av optimister blant de langsiktige investorene.

Handelsaktiviteten blant meldepliktige innsidere på Oslo Børs er lav i perioden for årsrapportering. I løpet av de siste 22 handelsdagene på Oslo Børs, er det kun rapportert 27 handler. Kjøpsandelen er 85 prosent på månedsbasis og 79 prosent på årsbasis. Med dette viser innsiderne at de har god tro på egne selskaper.

De siste ti årene fram til 2017 har Oslo Børs i perioden februar – mai i snitt steget over åtte prosent. Variasjonene er store fra år til år, og dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Wallenius Wilhelmsen Logistics

Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen. Dette kan gi en reaksjon ned, mens aksjen på sikt indikerer videre oppgang innenfor trendkanalen. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 52.52 kroner. Objektivet ved 60.31 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca 51.00 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer