WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 5, 2018. $OSEBX #TOM

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Lifco og Tomra Systems. #TOM

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 29. januar

Hovedindeksen på Oslo Børs har falt fire dager på rad. Indeksen ligger fremdeles i en stigende trendkanal på lang og mellomlang sikt, og en videre oppgang innenfor kanalen indikeres. Det ligger kortsiktig motstand ved 840 poeng, noe som kan bremse oppgangen på kort sikt. Ved videre reaksjoner ned, er det støtte i overkant av 820 poeng, samt ved 783 poeng.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på henholdsvis 63 og 68 poeng. Dette indikerer at det fremdeles er en overvekt av optimister på Oslo Børs.

Handelsaktiviteten blant meldepliktige innsidere på Oslo Børs er lav nå under perioden for årsrapportering. I løpet av de siste 22 handelsdagene på Oslo Børs, er det kun rapportert 25 handler. Kjøpsandelen er 84 prosent på månedsbasis og 79 prosent på årsbasis. Med dette viser innsiderne at de har god tro på egne selskap.

De siste ti årene fram til 2017 har Oslo Børs i gjennomsnitt falt 2,2 prosent i januar, mens den fra februar til mai i snitt har steget over åtte prosent. Variasjonene fra år til år er store, og dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

Ukens aksje: Tomra Systems

Tomra Systems ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen har støtte ved ca 123 kroner. Aksjen anses teknisk positiv på middels lang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer