Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 6 – 2023 #KIT

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 6 – 2023 #KIT

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Kitron, som gikk inn i den norske modellporteføljen. Vi er også innom S&P500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Onsdag 15. februar kl. 11.30 kan du bli med på en direktesendt presentasjon av fondet Investtech Invest med forvaltningsleder Fredrik Tyvand og porteføljeforvalter Mads Grønstad. Det blir praktisk informasjon om fondet og Q&A med svar på alt du lurer på. Meld deg på her!

Morgenrapport 6. februar

Det ble en positiv utvikling i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1211 poeng, noe som er en oppgang på 1.0 prosent. Uken som helhet ga også en oppgang på 1.0 prosent. Indeksen har ikke vært høyere siden desember 2022.

På mellomlang sikt viser indeksen fremdeles en sidelengs utvikling mellom støtte i overkant av 1150 poeng og motstand rundt all-time-high ved 1287 poeng.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på henholdsvis 65 og 55 poeng. Dette indikerer en overvekt av optimister blant de kortsiktige investorene på Oslo Børs. Også blant de langsiktige investorene er det nå en liten overvekt av optimister.

Aktiviteten blant innsiderne ventes å være rolig de kommende ukene som følge av forestående rapportering av årsresultater. Siste måned har det vært 52 handler, med en kjøpsandel på 83 prosent. De aller fleste innsidere som handler, er positive på eget selskaps vegne.

Konklusjon: Oslo Børs anses nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: Kitron

Kitron viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 24.20 kroner. Aksjen anses teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer