Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 3 – 2022 #SRBNK

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 3 – 2022 #SRBNK

I ukens WebTV ser vi på det tekniske bildet av OSEBX og SpareBank 1 SR-Bank, som ligger blant ukens norske tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 17. januar

Det ble en svak stigning i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1219 poeng, noe som er en oppgang på 0.3 prosent. For uken som helhet viste indeksen en oppgang på 0.9 prosent.

Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre oppgang innenfor denne indikeres.

Det er motstand ved all-time high i underkant av 1240 poeng, mens det er støtte rundt 1154 poeng.

Investtechs kortsiktige hausseindeks ligger på 67 poeng. Den langsiktige hausseindeksen ligger på 55 poeng. Dette indikerer en overvekt av optimister blant de kortsiktige investorene og omtrent like mange optimister som pessimister blant de langsiktige investorene.

Innsiderne på Oslo Børs har rapportert 117 handler siste måned. Kjøpsandelen ligger på 85 prosent på månedsbasis, helt på linje med årsgjennomsnittet. Direktører, styremedlemmer og andre innsidere signaliserer fremdeles god tro på kursoppgang i egne selskaper.

Konklusjon: Oslo Børs anses svakt positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: SpareBank 1 SR-Bank

SpareBank 1 SR-Bank viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 123 kroner. Objektivet ved 133 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 134 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 134 kroner ved reaksjoner tilbake. RSI over 70 viser at momentumet i aksjen er sterkt positivt på kort sikt. Investorer har stadig gått opp i pris for å få kjøpt aksjen, noe som indikerer økende optimisme og at kursen skal fortsette opp. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer