Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 18 – 2024 #MOWI

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 18 – 2024 #MOWI

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Mowi, som er i Investtechs norske modellportefølje. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 29. april

Det ble en svak stigning i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1366 poeng, noe som er en oppgang på 0.5 prosent. Uken som helhet ga en oppgang på 1.8 prosent.

Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det er ingen motstand i kursdiagrammet, og kursen ligger godt over støtten ved 1312 kroner. Lenger ned er det også støtte ved 1250 kroner, som kan bremse en reaksjon tilbake. En videre oppgang indikeres.

Investtechs langsiktige optimismeindeks (hausseindeks) ligger på 61 prosent, mens den kortsiktige ligger på 60 prosent. Hausseindeksene indikerer at det nå er en overvekt av optimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Aktiviteten fra innsiderne er lav i forkant av resultatrapportering for første kvartal, med 46 handler siste måned. Kjøpsandelen er på 74 prosent, noe lavere enn gjennomsnittet for det siste året. Vi må forvente lav aktivitet de kommende ukene, men gradvis økende i etterkant av kvartalsrapporteringene.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Fredrik Dahl Bråten.

Ukens aksje: Mowi

Mowireagerer opp fra støtten ved gulvet i den stigende trendkanalen. Videre oppgang innenfor trenden indikeres. Det ligger fremdeles støtte ved gulvet i trendkanalen samt ned mot 173 kroner.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer