Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 16 – 2021 #KID

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 16 – 2021#KID

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og KID, som ligger i modellporteføljen. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Sendingen avsluttes med Aksjeskolen del 4: Diversifisering reduserer risikoen!

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 19. april

Hovedindeksen utviklet seg positivt fredag, og steg 1.25 prosent til en sluttnotering på 1085 poeng. Dette var fjerde dag på rad med oppgang. Uken som helhet ga en oppgang på 2.1 prosent.

Hovedindeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene de siste månedene stadig har gått oppover i pris for å kjøpe seg opp i markedet. Det er ingen motstand i chartet, og videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner ned er det på kort sikt støtte ved 1032 og 1000 poeng.

Investtechs langsiktige hausseindeks har gått svakt nedover de siste ukene. Den ligger imidlertid fortsatt på høye 76 poeng og indikerer at en stor overvekt av de langsiktige investorene er positive til børsen. Den kortsiktige hausseindeksen ligger på 58 poeng. Dette indikerer en overvekt av optimister også blant de kortsiktige investorene.

Det er den siste måneden meldt 84 innsidehandler i selskapene notert på Oslo Børs. Kjøpsandelen var 85 prosent, og innsiderne sender signaler om god tro på kursoppgang i egne selskaper.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: Kid

Kid ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 100 kroner.Negativ volumbalanse indikerer at selgerne er aggressive mens kjøperne er passive, og svekker aksjen.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Lunsjwebinar 26. og 27. april

Investtech har gleden av å invitere til lunsjwebinar i teknisk aksjeanalyse mandag 26. og tirsdag 27. april. Dette webinaret er todelt, med en teoretisk og en praktisk del. Begge webinarene holdes kl. 11.30 og det er anledning til å stille spørsmål i chatten under begge sendingene.

Mandag 26. aprilvil fokuset være på å gi en introduksjon i teknisk analyse, viktige indikatorer og forskningsresultater basert på Investtechs analysetjeneste. Meld deg på her >>

Tirsdag 27. aprilfår du en grundig gjennomgang av analysetjenesten, praktisk bruk og de viktigste verktøyene for å finne nye aksjer i analysesystemet. Meld deg på her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer