Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 11 – 2022 #TRADING

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 11 – 2022#TRADING

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og tradingstrategier i et volatilt marked. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbörsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 14. mars

Hovedindeksen var opp marginale 0.1 prosent og sluttet på 1194 poeng på fredag. Dette var den fjerde dag på rad indeksen steg. For uken som helhet viste indeksen bare en svak en endring på +0.3 prosent.

Indeksen beveger seg sidelengs mellom støtte rundt 1150 poeng og motstand rundt 1230 poeng. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Markedet er volatilt, og det er små endringer som skal til før nye signaler utløses.

Investtechs hausseindekser ligger på 39-42 poeng. Det indikerer at det etter krigsutbruddet i Ukraina i slutten av februar, er en klar overvekt av pessimister blant investorene på Oslo Børs.

For innsiderne er det helt motsatt. Innsiderne på Oslo Børs har vært svært aktive og svært positive den siste tiden. De har rapportert 236 handler siste måned, med en kjøpsandel på hele 94 prosent. Direktører, styremedlemmer og andre innsidere signaliserer stor tro på kursoppgang i egne selskaper. Også under koronakrakket var innsiderne svært aktive.Mange av aksjene med innsidekjøp utviklet seg sterkere enn referanseindeksene i den etterfølgende perioden.

Konklusjon: Oslo Børs anses nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Vi forventer større svingninger enn vanlig framover. Det skaper gode muligheter for kortsiktige investorer, men det anses risikabelt å handle aktivt i markedet nå. Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden. Ved mangel på teknisk positive aksjer anbefales det å se til innsiderne.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer