Gå til hovedinnhold

Ukesrapport (UKE 9) – Børsgruppen Aktie

Våre posisjoner har i senere tid tatt seg sterkt opp. Apple (AAPL) er nå over kjøpspris og det er nå kun valutasvingningene som tynger gevinsten. Avance (AVANCE) har snudd igjen og vi ser videre muligheter for å handle denne aksjen hyppigere ved rate-økninger for å ta raskere gevinst. Med dempet uro og optimisme tilbake i markedene ser børsgruppen på ytterligere sektorer for eksponering. I tråd med strategi skifte har vi valgt å gjøre flere handler i porteføljen hvor vi har lagt til Axactor (AXA) og Spectrum (SPU).

Vi har valg å trappe ned på posisjonen våres i Nordic Nanovector (NANO). Q4 presentasjonen fremviste et større forbruk enn forventet samtidig som ledelsen svarte unnvikende på spørsmål fra aksjonærer om den generelt dårlige IR-kontakten. Det kan virke som selskapet har operasjonelle problemer som hindrer effektiv oppstart av Paradigme. Samtidig som vi ser tegn til at det kan virke som at daglig drift er mindre effektivt enn det tidligere har vært.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer