Gå til hovedinnhold

Selskapspresentasjon og Q&A med Norwegian

CEO i Norwegian, Geir Karlsen, har gjestet studio. I selskapspresentasjonen får du en gjennomgang av Norwegian sin finansielle situasjon, deriblant diskuteres deres kostnadsstruktur og hvordan de skal vokse profitabelt i årene som kommer. Norwegian har en veletablert posisjon i Norden og jobber stadig for å kapre nye markedsandeler. Du får også høre mer om deres flyflåte og selskapets fokus på bærekraft.

I Q&A-delen får du høre mer om tallene Norwegian leverte i 1. kvartal. Du får også høre mer om restruktureringen i selsakpet og hvilken vekststrategi de har lagt. Det blir selvfølgelig også naturlig å diskutere hvordan makrobildet styrer utviklingen til selskapet og videre utvikling for Norwegian fremover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer