Gå til hovedinnhold

Selskapspresentasjon og Q&A med Norske Skog

CEO i Norske Skog – Sven Ombudstvedt har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. I denne videoen vil Sven gi deg en gjennomgang av selskapet. Norske Skogs røtter strekker seg tilbake til 1859 (ref. sagbruksforeningen i Halden). Selskapet ble børsnotert i 1976 og ble etter hvert en favoritt blant investorene på Oslo Børs. Selskapets operer i dag fire papirfabrikker i Europa, og er rigget for vekst innenfor tre spennende forretningsområder; Bio-chemical and materials, Renewable Packaging og Sustainable Energy.

I denne Q&A-delen vil du blant annet få høre mer om selskapets markedsforhold og resultater. Du får også høre mer om Norske Skogs fremtidsutsikter og deres strategi.

Se tidligere oppdateringer

Med oss i studio for en selskapspresentasjon og Q&A har vi Norske Skog ved selskapets CEO, Sven Ombudstvedt.

Norske Skog er en verdensledende produsent av trykkpapir med sterk markedsposisjon og kunderelasjoner i Europa og Australasia. Selskapet har som mål å diversifisere virksomheten ytterligere og fortsette transformasjonen til en voksende virksomhet med høyere marginer gjennom en rekke fiberprosjekter. Konsernet har cirka 2.300 ansatte i fem land, har hovedkontor i Norge og er notert på Oslo Børs under tickeren NSKOG.

I sendingen får du blant annet høre mer om selskapets vekstambisjoner, konkurransesituasjonen i markedet og hvordan de underliggende marginen ser ut. Det blir også snakk om 3. kvartalstallene, hvordan de forholder seg til miljø og bærekraft, og selskapets hovedprioriteringer fremover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer