Gå til hovedinnhold

Selskapspresentasjon og Q&A med Norske Skog

Med oss i studio for en selskapspresentasjon og Q&A har vi Norske Skog ved selskapets CEO, Sven Ombudstvedt.

Norske Skog er en verdensledende produsent av trykkpapir med sterk markedsposisjon og kunderelasjoner i Europa og Australasia. Selskapet har som mål å diversifisere virksomheten ytterligere og fortsette transformasjonen til en voksende virksomhet med høyere marginer gjennom en rekke fiberprosjekter. Konsernet har cirka 2.300 ansatte i fem land, har hovedkontor i Norge og er notert på Oslo Børs under tickeren NSKOG.

I sendingen får du blant annet høre mer om selskapets vekstambisjoner, konkurransesituasjonen i markedet og hvordan de underliggende marginen ser ut. Det blir også snakk om 3. kvartalstallene, hvordan de forholder seg til miljø og bærekraft, og selskapets hovedprioriteringer fremover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer