SEB Norway Focus Fund topper igjen Nordnets liste over beste Norgefond

2018 startet med en betydelig høyere volatilitet i det norske markedet, som på sitt verste sank med 3,5 %. Den siste tiden har imidlertid Oslo Børs utviklet seg svært godt sammenlignet med børsene i resten av verden. Takket være en sterk oljepris og svak norsk krone har Oslo Børs Mutual Fund indeks i skrivende stund steget med 7,58 %. SEB Norway Focus Fund fortsetter å toppe listene over beste fond ved å fokusere på solide, underprisede selskaper for å skape en god risikojustert avkasting for andelseierne. SEB Norway Focus Funds portefølje av kvalitetsselskaper har hittil i år steget med over 13,81 %, altså dobbelt så mye som sin referanseindeks og opp hele 28,21 % det siste året. Fondet topper igjen Nordnets liste over Norgefond.

Husk at historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning.
Alle tall er per 01.06.2018

Kjøp SEB Norway Focus Fund.

SEB

SEB Norway Focus Fund har en spiss portefølje og består av over 20 kvalitetsselskaper, med en solid balanse og en god kontantstrøm. Forvaltningsteamet har en lang erfaring, både fra det norske og nordiske markedet. SEBs Investment Management-team har en omfattende og velprøvd investeringsprosess, som over tid har vist seg å levere en solid meravkastning til andelseierne.

Film om SEB Norway Focus Fund

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer