#pengepodden – episode 90 – Fundamental analyse av Norwegian Air Shuttle

Forvalter av Odin Norge, Thomas Nielsen, og investeringsøkonom, Tom Hauglund, snakker om viktigheten av rapporteringssesongen. Hovedtema denne gangen er fundamental analyse på Norwegian Air Shuttle-aksjen, og du får høre mer om ulike begrep som gjør det bedre rustet til å gjøre dine egne analyser av selskapet. Thomas deler flere gode råd, og forteller mer om hva som skal til for at Odin skal selge en aksje, og deres bruk av stop loss.

Rapporteringssesongen

Rapporteringssesongen er en hektisk periode for forvalterne hvor ny informasjon kommer nesten hver eneste dag. Hvorfor er rapporteringssesongen så viktig? Få noen morsomme kjerringråd fra Thomas om aksjemarkedet.

Fun facts om Norwegian Air Shuttle

(Fra 15:43) Dagens aksje er Norwegian Air Shuttle. Få fun facts om selskapet og hør mer om Norwegians unike rutenettverk.

Fundamental analyse av Norwegian

(Fra 24:50) Thomas snakker om tallene som er viktig hvis du vil bli bedre kjent med NAS. Lær deg hva som er forskjellen på begrepene Ask, Rask, Yield og Kabinfaktor, og hvordan de i kombinasjon forteller deg noe om sunnheten på driften.

Protector

(Fra 38:22) Thomas og Tom snakker også om Protector, og hvorfor Thomas synes dette er en godt egnet aksje fundamentalt sett. Nøkkelfaktorene er gode utbytter og god vekst.

Dagens joker fra Thomas

(Fra 46:55) Finn ut hvilken aksje Thomas mener scorer godt på hans viktige parametere. Få med deg hva de tre viktigste tingene er når du investerer i en aksje.

Bjørn Kjos kommer på Nordnet Live – meld deg på her.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer