Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Markedsoppdatering med vår nye analytiker – Roger Berntsen

I denne episoden av #pengepodden introduserer vi en ny mann i Nordnet. Nemlig Roger Berntsen. Han trer inn i rollen som analytiker og aksjeekspert, og danner en trekløver sammen med vår spareøkonom, Bjørn Erik Sættem, og vår investeringsøkonom, Mads Johannesen.

I denne episoden er investeringsøkonom, Mads Johannesen og Roger Berntsen i studio. Innledningsvis får du hører med om hva Roger sine arbeidsoppgaver blir i Nordnet. Hans fokus vil i større grad være på enkeltselskaper og kommunisere hendelser tett ut mot våre kunder. Han skal i tillegg forvalte sine egne porteføljer på Shareville der alle lytterne kan følge han under brukernavnet BULLBERNTSEN, dette gjelder også på Twitter.

Videre snakker Mads og Roger om hva som har skjedd i markedene denne uken. Her kan man nevne rentemøter, både i Europa, Norge og USA. Det snakkes også om handelskrigen, samt Facebook sin nye kryptovaluta. Denne podcasten blir mer markedsbasert enn hva vi har hatt til nå, da både Roger og Mads har tanker og observasjoner over hva som skjer i markedet til enhver tid.

Som vanlig er vi åpene for masse spørsmål i denne podcasten så det er bare å fyre løs under taggen #pengepodden på twitter eller på Mads og Rogers profiler.

Her er Roger sitt første intervju hos Nordnet.

Siste ukes markedsbevegelser

(fra 08:48) Roger og Mads snakker om den siste tidens markedshendelser. Fokuset rettes mot rentemøtene som nylig har vært gjennomført. Hør mer om hva Mads og Roger tenker om videre utvikling, og justeringer av rentene i de ulike landene.

Handelskrigen

(fra 36:02) Siste oppdateringer på handelskrigen mellom USA og Kina. Her får du blant annet høre mer om hvordan Roger og Mads tolker meldingene som hamrer inn på Twitter, og hva de tror om det forventede møte mellom Trump og Kinas president.

Facebook & Kryptovaluta

(fra 46:37) Du får også hører mer om den spennende nyheten om at Facebook har lansert sin helt egen kryptovaluta “Libra”. Hør hva Roger og Mads mener om denne nyheten, og hvilke muligheter det byr på.

Hør forrige episode av #pengepodden: Henriette Trondsens teknologifavoritter

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer