Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 3 – Peter Warren, trading og “handels-DNA”

Dette er en godbit for alle som er interesserte i trading og spekulasjon! Vi kaster oss over temaet “den adrenalinfylte porteføljen”, og har besøk av den eminente Peter Warren. Mannen som begynte som yrkesmilitær og har nå vært i finansbransjen i over 30 år. Han har jobbet som trader, market maker, hedgefond-forvalter og investeringsdirektør (for å nevne noe).

Anders blir jagd ut av studio slik at Karl Oscar og Peter skal få boltre seg i trading-historier og tanker om viktige egenskaper for tradere.

Del gjerne episoden med andre! Husk at du kan stille oss spørsmål eller komme med forslag til tema både via hastaggen #pengepodden på Twitter, Facebook eller her under innlegget.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
25.06.2015 12:04

Hei!
Hva er deres tanker om minste beløp man burde trade for, slik at vinningen ikke skal gå opp i spinningen?