Gå til hovedinnhold

Nyhet: The Feed

I begynnelsen av året smuglanserte vi en ny funksjon i appen kalt “The Feed”. Kun 5 % av kundene har hittil hatt tilgang til denne. Basert på den positive mottakelsen og tilbakemeldinger fra kundene, har vi forbedret feeden og integrert flere funksjoner. Vi er svært glade for å kunngjøre at “The Feed” nå er tilgjengelig for alle våre kunder! Men hva innebærer egentlig denne funksjonen? La oss ta en nærmere titt!

🧾 Hva er The Feed?

Mange av oss bruker tiden vår på å se igjennon sosiale plattformer som for eksempel Twitter eller Instagram. Tanken bak The Feed er den samme, men den er skapt for deg som investerer på børsen. Et sted der all informasjon samles på ett sted, slik at du kan holde deg oppdatert på dine investeringer. I en verden som blir stadig mer digital, mener vi at dette er et naturlig skritt mot å tilby den beste spare- og investeringsplattformen for våre kunder.

📱 All informasjon, på ett sted

Informasjon om investeringer og selskaper finnes overalt, men den er ofte spredt mellom ulike kilder og steder. Det kan være vanskelig og tidkrevende å holde seg oppdatert med investeringene og føle seg trygg på at man ikke har gått glipp av noe viktig. Feeden samler alle disse informasjonskildene på ett sted, så du har enkel tilgang til både avgjørende og nyttig informasjon om dine investeringer.

Hva finner du i feeden din i dag?

Hva kommer i fremtiden?

Blant annet:

  • Filtre og sorteringer
  • Kjøp- og salgsvarsler fra de du følger
  • Muligheten til å skrive egne innlegg.

Last ned Nordnet-appen her:

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer