Nordnet lanserer ny app – har tredoblet ratingen i App Store

For en knapp måned siden lanserte Nordnet en ny mobilapp. Kundene har vært involvert i utviklingen av appen fra starten av, og ambisjonen har vært å skape en moderne app for handel i aksjer og fond med et tydelig og enkelt brukersnitt. Appen har blitt tatt godt imot av Nordnets kunder, og ratingen i App Store har på kort tid tredoblet seg. Flere funksjoner vil komme til kontinuerlig, samtidig som vi forbedrer de som allerede er på plass.

– Vår nye app inneholder flere nye funksjoner som våre kunder har etterspurt, blant annet innlogging med fingeravtrykk og face-id, og det er gledelig å se at appen har fått en så god mottakelse. Da de første 2500 kundene hadde oppdatert appen økte ratingen til 4,3. Vi anser dette som en tydelig bekreftelse på at den oppdaterte appen inneholder de funksjonene og det designet som våre kunder etterspør, sier Anders Skar, daglig leder i Nordnet Norge.

Disse funksjonene du får i den første versjonen av den nye appen:

  • Innlogging med fingeravtrykk, ansiktsgjenkjennelse, BankID på mobil eller brukernavn og passord.
  • Tilgang til egne lister, søk, verdipapir og nyheter uten å måtte logge inn.
  • Du kan se posisjonene dine og verdien på porteføljen din i ulike tidsperioder.
  • Du kan lage egne lister som automatisk synkroniseres mellom appen og nordnet.no.
  • Du kan sjekke pågående og gjennomførte ordrer.
  • Du kan selvsagt handle, søke etter og finne informasjon om aksjer, fond og ETFer.
  • Få de siste nyhetene om markedet og posisjonene dine.

Dette er rett rundt hjørnet:

Blant funksjonene som kommer snart har vi en oppdatert liste hvor du i tillegg kan se siste pris og total utvikling i din valuta. Vi jobber også med nye push-varslinger. På handelssiden vil du snart kunne se dine siste handler og resten av transaksjonshistorien din.

– Vi har jobbet hardt med å forbedre appen vår og ser på dette som første steg i vår nye digitale satsning. For oss har det vært viktigst å fokusere på de mest brukte funksjonene i appen, og jeg mener at vi har skapt en god og oversiktlig app for handel av verdipapir. I appen får du nyheter relatert til dine investeringer og behov, og generelle nyheter om markedet, sier Anders Skar.

Dette er forskjellen mellom den nye og gamle appen

Brukergrensesnittet i den nye appen er helt nytt. For å sikre at appen er intuitiv og enkel å bruke for alle har vi gjennomført brukerundersøkelser og fulgt retningslinjer for mobilt webdesign. Målet er at det skal være lettere å administrere kontoene og plasseringene dine direkte i appen.

Vi har forsøkt å lage appen i samme stil som nye nordnet.no for å gi den samme brukeropplevelsen når man bruker både nettsidene og appen. Disse to plattformene skal være synkroniserte og konsekvente. Eksempelvis vil lister med de verdipapirene du følger med på i appen og på nettsiden være synkroniserte. Det betyr at hvis du legger til et verdipapir i appen vil dette oppdateres på nettsidene, og omvendt.

Slik bytter du fra den gamle til den nye appen

Den nye appen er tilgjengelig for alle Android- og iOS-brukere. Du skal få en oppdatering som vil bytte ut den gamle med den nye appen i App store eller Google Play.

Her kan du finne ut mer og laste ned appen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
05.09.2018 10:43

Hei

Fin app, stor forbedring! Et ønske er å kunne sortere listen over aksjene/fondene dine fra høy til lav prosentvis daglig endring slik man kan gjøre på nett i dag (at man trykker øverst slik at det blir sortert på dagens vinnere/tapere)