Gå til hovedinnhold

Nordnet-appen vinner prestisjefylt designpris

Innlegget er skrevet av Nordnets produktsjef, Rasmus Järborg.

Hei!

Etter en fantastisk sommer fikk vi en pangstart på jobb i forrige uke. Min første uke var preget av den store nyheten om at Nordnet ble tildelt Red Dots prestisjefylte designpris. Dette er en internasjonal anerkjennelse, som globalt regnes som en av de gjeveste prisene for produktdesign og kvalitet. Juryen består av et ekspertpanel, og vinneren er de som utmerker seg med høy kvalitet innen produkt- og kommunikasjonsdesign. Nordnet vant pris i hovedkategorien ”Merkevare og kommunikasjon” i underkategori ”Finansielle apper”.

Jeg er superstolt over både Nordnets app og teamet bak prisen. Jeg vil spesielt trekke frem våre talentfulle produktdesignere og produktutviklere, samt vårt markedsføringsteam som har gjort dette mulig.

Sommeroppdatering

App-teamet har selvfølgelig ikke ligget på latsiden i sommer heller – nye versjoner har blitt sluppet fortløpende.

I versjon 13.0.0 ga vi ut kjøp- og salgs markeringer for alle kunder. Med denne funksjonaliteten kan du se på grafen når og til hvilken pris du har gjort transaksjoner i et bestemt instrument.
I versjon 13.2.0 ble også ETFer inkludert i listen på markedsoversikten. Dette er noe jeg vet mange av våre kunder har etterspurt.
I versjon 13.3.0 la vi til en personlig favoritt, nemlig muligheten til å se pris og beløp i lokal eller annen valuta når man handler i utenlandske verdipapirer.
I 13.4.0 la vi også til en hjelpe-portal med tips og triks, samt vanlige spørsmål vi mottar på kundeservice og i sosiale medier.

Helt til slutt vil vi ønske velkommen til vår nye produkteier, Henrik. Han kommer til å sette sitt preg på utviklingsarbeidet i appen fremover. Ønsker du å påvirke utviklingen i appen fremover, kan du stemme på hvilken funksjonalitet du ønsker at vi skal prioriteres først. Følg linken og la din stemme bli hørt.

Takk!

Rasmus.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
5 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
07.09.2021 14:51

Hei,

En funksjon som jeg savner er enklere mulighet for å resette brukernavn og passord, dette skjer via vanlig postgang i dag. Grunnen til at dette er kritisk for appen er at det er kun ved bruk av brukernavn og passord at man kan benytte FaceID for innlogging, hvilket er make or break for hverdagsbruk av appen.

Lykke til videre med utviklingen Rasmus!

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
10.09.2021 11:39

Takk for tilbakemeldingen Atle.
Gjerne stem frem din funksjonalitet eller legg inn ønske om nye funksjoner via denne siden: https://productific.com/@Nordnetapp#voting

Gjest
Gjest
05.09.2021 12:48

Hei! En funksjon som sender push-varsel når dagens fondskurser som man har i porteføljen sin kommer inn, ville vært veldig flott. En allerede god app ville da blitt enda bedre 🙂

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
10.09.2021 11:40

Takk for tilbakemeldingen!
Stem gjerne frem den aktuelle funksjonaliteten her, eller legg til nytt forslag:
https://productific.com/@Nordnetapp#voting

Gjest
Gjest
02.09.2021 18:56

Hei! Kunne godt tenkt med mulighet for å sette stop loss i appen sammen med candle sticks. Ellers bra. Gratulerer med pris.