Gå til hovedinnhold

Nest travleste dag noensinne i rekordmåned

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.
Oslo Børs

Gårsdagens aksjeomsetning målt i antall handler var rekordhøy. Februar 2000 ligger an til å bli den travleste februarmåneden i vår 201 år gamle børshistorie.

Til sammen ble det i går gjennomført 213.843 handler til en verdi av 7,8 milliarder kroner. Antall handler har kun vært høyere én dag tidligere, 6. februar 2018 – se tabell under. Det var også en dag med stort kursfall.

Aktiviteten i aksjemarkedet har vært høy hele måneden, og vi ligger an til å få den travleste februarmåneden noensinne – se figur under. Hittil i februar er det hver dag i gjennomsnitt blitt handlet for seks milliarder kroner fordelt på 144.730 handler. Sammenlignet med februar i fjor er handelen målt i kroner opp 37,9 prosent, mens antall handler er 28,1 prosent høyere.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer