Nå lanseres snart nye nordnet.no

Snart er den her! Fra og med lørdag 1. juni vil du komme til nye den nye nettsiden vår når du går inn på nordnet.no. Mandag 3. juni blir første ordinære handelsdag på den nye siden.

De nye nettsidene er etterlengtet. Arbeidet har pågått lenge og vil fortsette også etter lansering. Vi har forståelse for at dette er en stor forandring for mange kunder, men det er også en klar forbedring av vår nåværende plattform.

Er du ikke helt klar til å forlate vår gamle nettside ennå, kan du benytte den ut 2019, så lenge du er innlogget.

Ønsker du å gjøre deg kjent og teste den nye nettsiden kan du gjøre dette når du har logget deg inn på nordnet.no. Klikk på linken «Nå kan du prøve nye nordnet.no».

Prioritert de mest besøkte sidene

Ved hjelp av vårt analyseavdeling har vi sett på hvilke nettsider som er mest besøkt av kunder. Er sidene du besøker hyppigst Min økonomi, Kontooversikt og markedsoversikt? Dette er hvert fall de mest besøkte sidene, og de sidene vi legger mest innsats i å oppdatere og forbedre. Disse sidene er redesignet og bygd fra grunnen av med mål om å gi deg som kunde mer og bedre informasjon.

Den aller mest besøkte siden på nordnet.no er oversiktssiden Min økonomi, og den er nylig lansert i ny drakt. Her får du som kunde full oversikt dine investeringer, markedet og tilgang til alle dine kontoer. Oversikten over din konto- og markedsoversikten kommer før 1. juli.

Slik vil den nye oversiktssiden Min økonomi se ut på nye nordnet.no.

Flere nye funksjoner kommer

Den nye toppmenyen har vært klar en stund, men først de siste ukene har vi fått på plass alle undersidene. Mange sider og funksjonaliteter har byttet plass for at det skal bli lettere å navigere på sidene.

Fortsatt mangler noen funksjoner på de nye nettsidene. Disse jobber vi fremdeles med og de blir lansert fortløpende. Vi vil holde deg oppdatert.

Nye nordnet.no har responsivt design og fungerer like bra på mobil og nettbrett som på desktop.

Med blant annet et mer moderne og brukervennlig design, nye inspirasjonssider og bedre søkefunksjoner for ETFer og fond gleder vi oss til at våre kunder tar den nye nettsiden i bruk. Har du forslag til forbedringer eller andre tilbakemeldinger på nettsiden, setter vi pris på at du sender disse til oss.

Igjen, takk til alle som har kommet med konstruktiv kritikk, innspill og forbedringsforslag til våre nye nettsider! Nå er de snart her – vi håper dere liker de!

Hilsen Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer