Investtech WebTV uke 46 2019

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV uke 46, 2019. $OSEBX #NHY

I ukens WebTV ser vi på S&P500, Oslo Børs, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs. Vi ser også på Norsk Hydro, som gikk inn i den norske modellporteføljen på fredag.

Arkiv WebTV >>

Morgenrapport 11. november

Hovedindeksen på Oslo Børs endte på 916 poeng fredag etter en nedgang på 0.23%. Indeksen har brutt den tidligere motstanden ved 892 poeng og utløst et kjøpssignal. Videre oppgang indikeres og det er nå bare tre prosent opp til all-time-high.

Indeksen har motstand ved all-time-high på 946 poeng, mens det er støtte rundt 892 poeng, samt i området 864 til 852 poeng.

Investtechs kortsiktige hausseindeks ligger på 64, den langsiktige på 66. Dette indikerer en klar overvekt av optimister blant både de kortsiktige og langsiktige investorene på børsen.

Det er meldt 78 signifikante handler fra innsiderne i de børsnotere selskapene siste måned. Av disse var var 64 kjøp, tilsvarende en kjøpsandel på 82 prosent. På årsbasis er hele 89 prosent kjøp. Det indikerer at mange av menneskene som kjenner selskapene og markedene aller best, har tro på en positiv kursutvikling framover.

November har i gennomsnitt hatt en oppgang på 0,2 prosent de siste ti årene, mens desember i gjennomsnitt har vært opp 1,8 prosent. Variasjonene er store fra år til år, så dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: Norsk Hydro

Norsk Hydro har brutt den fallende trendkanalen på mellomlang sikt, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 35.18 kroner. Videre oppgang til 44.74 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved cirka 32.30 kroner og motstand ved cirka 37.70 kroner. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på mellomlang sikt.

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer