Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Investorpresentasjon og Q&A med Axactor

CEO i Axactor – Johnny Tsolis har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. Axactor er et av topp 10 inkassoselskaper i Europa. Som en utfordrer i inkassobransjen har Axactor bemerket seg ved å tilby innovative, kostnadseffektive og smarte løsninger innen IT og drift. Johnny vil gi deg en nærmere gjennomgang av selskapet i denne investorpresentasjonen. Selskapet har i likhet med resten av industrien, slitt med lav lønnsomhet en periode grunnet kjøp av dårlige gjeldsporteføljer tilbake i tid. De seneste kvartalene har tallene forbedret seg, ikke minst i andre kvartal i år.

I Q&A-delen får du blant annet høre mer om selskapets tall fra andre kvartal, hvordan inflasjon og renter påvirker bedriften og Axactors fremtidsusikter.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer