Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Aker

Vi har besøk av Torbjørn Kjus, sjeføkonom og IR-ansvarlig i Aker. Du får høre mer om strukturen i selskapet og hvordan porteføljen deres er sammensatt. Det blir også snakk om coronavirusets innvirkning på selskapet, den kommende børsnoteringen av Aker BioMarine, og en del snakk om noen av deres største porteføljeselskaper, som blant annet Aker BP.

Torbjørn Kjus, deltar også på en Q&A med vår analytiker, Roger Berntsen. Der får du blant annet høre mer om børsnoteringen av Aker BioMarine og omstillingsprosessen innen oljeservice.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
25.06.2020 20:28

Hvordan ser fremtiden til OCY ut ? Har Aker kjøpt seg Mer inn i de beste delene av OCY, for deretter å kvitte seg med de minst lønnsomme skipene ?