Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Akastor

CEO i Akastor – Karl Erik Kjelstad har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. Akastor er et oljeserviceselskap. Selskapet er en aktiv investor i industri- og eiendomsmarkedet, hvor virksomheten styres av flere datterselskaper med ulikt forretningsfokus. Mesteparten av investeringene er i oljeindustrien, hvor Akastor er en langsiktig og aktiv eier. Karl Erik Kjelstad gir deg en kort gjennomgang av selskapet i denne investorpresentasjonen.

I Q&A-delen diskuteres blant annet selskapets kvartalstall, fremtidsutsiker, muligheter og strategi. Du får også høre mer om hvilke etterspørselseffekter Akastor har merket så langt i år, som en følge av de rådende makroøkonomiske forholdene.

Se tidligere oppdateringer

I denne investorpresentasjonen ledet av Akastors CEO, Karl Erik Kjelstad, får du høre mer inngående om selskapets drift. Du får også lære mer om selskapets historie, samt hvordan deres portefølje er bygget opp, både med finansielle og industrielle investeringer.

I Q&A-delen med Akastor, ledet av Nordnets analytiker, Roger Berntsen, får du høre mer om fordelene Akastor har ved å være en del av Aker-systemet. Du får også vite mer om hvilke investeringer selskapet bruker mest tid på, samt hvordan de analyserer utsiktene for drilling-markedet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer