Gå til hovedinnhold

Et annerledes år går mot slutten

Innlegg fra Nordnets produktsjef, Rasmus Järborg.

Når julen nærmer seg pleier jeg å tenke tilbake på året som har gått, hva vi har oppnådd og hva vi kan forbedre. Det siste året har vi hatt fullt fokus på å forbedre Nordnets nettsider og utvikling av appen. Jeg har dessverre ikke fått skrevet like mye på bloggen som jeg skulle ønske, det skyldes blant annet Nordnets børsnotering, som har tatt store deler av tiden min i høst. Da er det veldig godt å ha så mange dyktige produkteier, designere og utviklere som har holdt produksjonstempoet oppe.

Siden sist jeg skrev har det virkelig skjedd mye. To av de oppdateringene som er mest synlig for deg som er kunde er muligheten til å se selskapshendelser knyttet til dine innehav («mine hendelser») i totaloversikten på nordnet.no, samt at du kan sette opp kursalarmer både på nettsiden og i appen og få push-varsling i appen når alarmen utløses.

«Mine hendelser» ble nylig lansert, og du finner den øverst i høyre hjørne på siden «min totaloversikt». Der kan du se kommende og historiske generalforsamlinger, kvartalsrapporter, utbytte m.m for de selskapene du eier. Du kan også filtrere på disse og se estimert utbytte basert på beholdningen din i aksjen. Vi har lagt inn såkalte «coach marks» som skal fortelle deg om disse oppdateringene når du logger inn for første gang etter at en oppdatering er blitt gjort.

En svært populær funksjonalitet har vært kursalarm. Det er helt naturlig at vi i 2020 har denne tjenesten på plass i appen, slik at du blir varslet direkte på mobilen når aksjen du følger treffer et gitt nivå. Du kan sette kursalarm på hvilket som helst instrument via både nettsiden og appen, og du kan enten angi et gitt kursnivå eller en prosentvis endring fra dagens kurs. Du vil da bli varslet direkte i appen når nivået du har satt inntreffer (hvis du har aktivert varsler i appen). Denne tjenesten forbedres kontinuerlig, og vi jobber nå med en samleside hvor du får oversikt over alle kursalarmene du har aktivert, og muligheten til å gjøre endringer på disse.

En annen funksjonalitet det er verdt å trekke frem er muligheten for å tilpasse verktøylinjen (quickbar) hvor du har oversikt over utviklingen i en rekke indekser og råvarer. Du kan enkelt skreddersy denne verktøylinjen slik at du holder deg oppdatert på de markedene eller instrumentene som er relevant for deg. Vi fortsetter arbeidet med denne funksjonaliteten, og snart vil du også kunne gjøre endringer på ytterligere datapunkter.

I tillegg til å legge inn kursalarmer i appen så har vi også oppdatert inspirasjonssidene. Der får du nå muligheten til å spille av selskapspresentasjoner direkte i appen, se på fondsguiden, finne aksjelister, og annet innhold som lages av Nordnet. I appen vil også meldingstjenesten snart være helt på plass. Inntil videre kan du lese meldinger der, men snart vil du også kunne skrive direkte fra mobilen.

Helt til slutt – vi planlegger også å flytte all Shareville-funksjonalitet inn på den nye nettsiden og i appen. Det inkluderer muligheten til å følge andre, se deres porteføljer, diskutere enkeltaksjer, og kjøpe og selge både fond og ETFer. Shareville er en av våre mest elskede tjenester, og vi vil at du skal kunne få tilgang til disse funksjonene uten å måtte åpne dette i et eget vindu. Dette er et stort prosjekt, og vi ønsker å involvere våre mest engasjerte Shareville-ambassadører når dette prosjektet starter.

Takk for at du leste innlegget! Jeg ønsker deg og din familie en riktig fin jul og et godt nytt år! 🙂

Hilsen Rasmus Järborg

Få med deg de siste oppdateringene fra Nordnet her

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer