Gå til hovedinnhold

Børsgruppen NMBU – Rød børs og sjakk-VM

Endringer siden sist

Vedrørende vårt kjøp av Hunter Group vil vi vise til en meget godt skrevet og forklarende artikkel over selskapets utsikter lagt frem av Aksjegruppen OsloMet. Artikkelen belyser på en god måte argumentasjonen som ligger til grunn for vårt kjøp. Vi mener videre at Hunter kan være en het oppkjøpskandidat i tiden fremover. Utover hva OsloMet skriver, kan det nå også se ut til at diskusjonene rundt en overgangsperiode fra 2020 har resultert i at denne sløyfes og håndhevelse av de nye reglene vil opptas allerede ved begynnelsen av året. Det gir rederiene stadig dårligere tid hva angår å komme opp med løsninger på IMO2020. Vi anbefaler å lese artikkelen fra Aksjegruppen OsloMet om Hunter Group, som for øvrig slipper Q3-tall torsdag 15.11.

https://www.nordnet.no/blogg/portefoljeoppdatering-uke-44-kjop-av-hunter-group/?_ga=2.259516490.1502250563.1542198648-1894355956.1538146189

Krevende Børsklima

Det er ikke til å skyve under teppet at Oslo Børs tynges av en fallende oljepris som onsdag, da dette skrives, setter en ny 52 ukers lav. For vår portefølje ser vi særlig utslag i Equinor som har en ikke overraskende tung uke på børsen. Allikevel er Equinor denne måneden den mest kjøpte aksjen blant Nordnets norske kunder. Åpenbart er det enda tro på det omdøpte børslokomotivet. Det har også vært mulig å unngå kollisjonen mellom Helge Ingstad og tankeren TS Sola som førte til en bred stans blant terminaler og oljefelt. Selv om en kommentar om hvordan i alle dager dette kunne skje ville vært på sin plass, nøyer vi oss med at Equinor nå har åpnet samtlige virksomheter igjen.

Vi opplever et svært krevende børsklima om dagen. Dette viser seg i 14 lag (samt diverse eksperter) i minus etter konkurransens første to måneder. For mange er dette utestet territorium og formasjoner ikke tidligere spilt. Vi ønsker derfor alle andre lag og Magnus Carlsen mange seire i tiden som kommer. Vi kommer i alle fall til å følge med.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer