Gå til hovedinnhold

Oppdateringer hos Nordnet.

Få med deg de siste oppdateringene fra Nordnet.


CROPPED_NULLTEKST_NO_1080x1080_Qartr (1).png

Quartr + Nordnet.

6. februar 2023

Du kan nå holde deg oppdatert på selskapene du investerer i med data og rapporter fra Quartr.
Nordnet har inngått en avtale med software-selskapet Quartr, som har spesialisert seg på å formidle kvartalspresentasjoner (eller «earning calls») fra børsnoterte selskaper.

På nordnet.no og i appen vil du inne på en bestemt aksje finne link til siste kvartalspresentasjon. Med denne nye tjenesten kan du lytte til kvartalspresentasjoner og se tilhørende finansielle rapporter og presentasjonsmateriell. Du kan også lytte til spørsmål og svar fra analytikere og ledelsen i selskapene.

Quartr sin tjeneste og «earning calls» finnes for de fleste nordiske, amerikanske, engelske og tyske aksjer du kan investere i via Nordnets plattform. Vi håper tjenesten bidrar til å gi deg som investor bedre tilgang på informasjon, og økt innsikt. Tjenesten er gratis og tilgjengelig for alle kunder på nordnet.no.

Du kan også diskutere rapportene som legges frem med andre Nordnet-kunder via Shareville.

Her kan du for eksempel høre på Equinor sin siste kvartalspresentasjon.

Tidligere oppdateringer.

image (4).png

Overfør via Trustly.

2. februar 2023

Overfør penger i realtid via Trustly.

Nå kan du enkelt overføre opp til 100 000 NOK på din Nordnet konto via Trustly. Overføringer via Trustly vil være tilgjengelig på din konto umiddelbart. Beløp over 100 000 NOK vil ta 0-1 bankdager.

email1.png

Inspirasjonslister i appen.

30. januar 2023

Vi har laget kategoriserte lister hvor du får investeringsinspirasjon basert på dine interesser.

Med våre nye inspirasjonslister kan du velge interesser og få opp lister med forslag basert på hva du har valgt. Bruk de som investeringsinspirasjon, eller en oversikt over spennende selskaper.

Google PlayUtforsk i appen.

Man at computer in couch.jpg

Forbedret aksjeutlånsprogram med US + Canada.

30. januar 2023

Vi har forbedret aksjeutlånsprogrammet vårt med amerikanske og canadiske aksjer. Det vil si at kunder med investeringskonto kan få en ekstra inntekt på nordiske, amerikanske og canadiske aksjer.

Kort forklart kan aksjene lånes ut til institusjonelle investorer, som igjen kan gi deg ekstra inntekt i form av en renteinntekt etter fradrag for kostnader.

NO-Nordnet-One-Phone.jpg

Enklere og tryggere innlogging.

17. november 2022

Nå kan du enkelt logge inn på nordnet.no ved hjelp av mobilen. Logg inn med tofaktor-autentisering via Nordnet appen, uten å skrive brukernavn, passord eller bruk av kodebrikke.

For å logge inn med QR-kode må du installere Nordnet-appen. Det tar kun et par minutter.


Google Play

Arkiv.

Strømmende realtidskurser frem til sommeren 2023.

Gratis strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene. Strømmende realtidskurser (level 1 og 2) aktiveres automatisk og er gratis frem til sommeren 2023 (30. juni). Foreløpig er dette tilgjengelig på instrumentsider, ved ordrelegging og i Mine lister. På sikt vil det også bli tilgjengelig på flere lister og på kontooversikten. I Nordnet-appen er kun level 1 tilgjengelig.

section_devices.jpg

Tilbakemeldinger.

Mange av endringene som er gjort, er basert på tilbakemeldinger vi har fått fra deg som kunde. Takk til alle dere som har sendt inn idéer og forslag til siden mens vi har jobbet med den.

Vi setter pris på engasjement og vi tar gjerne mot konstruktiv kritikk. Fyll ut skjemaet dersom du har tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer på nettsiden. Merk at tilbakemeldingene du sender inn her ikke kommer til kundeservice og at alle ikke blir besvarte. 

Har du noen spørsmål eller ting du lurer på om den nye nettsiden kan du kontakte kundeservice eller se i ofte stilte spørsmål.