Gå til hovedinnhold

Viktig å vite om egen pensjonskonto

Jobber du i privat sektor, har du en pensjonsavtale som du kan flytte til Nordnet.1/4 av de som har tatt et aktivt valg, har flyttet jobb-pensjonen sin til oss. I denne sendingen går Nordnets spareøkonom og vår prosjektleder for egen pensjonskonto gjennom de viktigste egenskapene ved pensjonskonto. Du får også høre om hvorfor du bør vurdere å flytte jobb-pensjonen din til Nordnet.

Agenda:

00:50 Derfor skal du ha høy aksjeandel i pensjonssparingen
02:32 Dette betyr egen pensjonskonto for deg
04:27 Hvorfor velge Nordnet som din pensjonsleverandør?
20:10 Q&A
27:50 Hvordan flytter du pensjonen din til Nordnet?

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
5 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Nils
Nils
27.10.2021 09:05

Så oppsummert lønner det seg ikke å ha pensjon i Nordnet da det finnes 9 leverandører som er billigere

Nordnet er dyrt
Nordnet er dyrt
Svar på  Nils
28.10.2021 23:34

Bare å velge en av de billigste ja. 👍

Bjørn Erik Sættem
Svar på  Nordnet er dyrt
05.11.2021 20:58

Som jeg svarte Nils: Som vi sier i videoen: Hvis du kun er på jakt etter et billig globalt indeksfond er det andre leverandører som p.t. er billigere enn Nordnet. (Hører du forresten andre aktører være like ærlige?) Men hvis du ønsker et stort utvalg av fond og ETFer, en ekstra offensiv alderstilpasset spareprofil, en oversiktig og enkel mobilapp m.m. bør du sterkt vurdere Nordnet. Hilsen Bjørn Erik Sættem, spareøkonom

Espen
Espen
Svar på  Nils
02.11.2021 10:22

Jeg syns ikke Nordnet er dyrt da jeg heller velger fond som slår indeksen over tid. De betaler meg en returprovisjon som er høyere enn plattformavgiften (0,25%) til Nordnet. 

Og hvis folk på død og liv alltid må ligge på gjennomsnittet (indeksfond), så er det stusselige mikroprosenter å spare ved å velge en annen plattformleverandør. Da sparer man betydelig mer på å redusere antall plastposten i handlevogna på Coopen på lørdagshandelen.

Bjørn Erik Sættem
Svar på  Nils
05.11.2021 20:57

Hei Nils. Som vi sier i videoen: Hvis du kun er på jakt etter et billig globalt indeksfond er det andre leverandører som p.t. er billigere enn Nordnet. (Hører du forresten andre aktører være like ærlige?) Men hvis du ønsker et stort utvalg av fond og ETFer, en ekstra offensiv alderstilpasset spareprofil, en oversiktig og enkel mobilapp m.m. bør du sterkt vurdere Nordnet. Hilsen Bjørn Erik Sættem, spareøkonom