Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Samtaler med SATS-sjef Sondre Gravir og shipping-guru Øystein Kalleklev

Denne uken får du høre to interessante  samtaler som Roger har hatt med med to toppsjefer i norske selskaper. Først ut er Sondre Gravir, konsernsjef i treningskjeden SATS (fra 1:20). Neste ut er Øystein Kalleklev, sjef i shippingselskapene Flex LNG og Avance Gas (fra 24:56).

Vi vil minne våre lyttere om at vi i fjor sommer lanserte en ny podcast som heter Nordnet Norge. Her publiseres alle samtaler som Roger har med bedriftsledere samt Markedspuls, som ledes av Mads. Det er også mulig å se videokomponenten av episodene.

Vi har også endret litt på formatet når det gjelder selskapsvideoer. Vi legger nå mer vekt på lederens personlige erfaringer og refleksjoner, i tillegg til å lære mer om industrien og diskutere kvartalstallene. Videoene finnes på vår YouTube-kanal, samt i den nye podcasten.

Se videoen med Sondre Gravir (SATS) her.

Se videoen med Øystein Kalleklev (Flex LNG og Avance Gas) her.

Abonner via RSS

Abonner via Acast

Abonner via iTunes

Abonner via Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer