Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 97 – Aksjesparekonto, biotech og “fill or kill”

I ukens episode snakker Anders og Tom som vanlig om hva som preger markedet, og at første kvartal er lagt bak oss. Lytterne har spørsmål om biotech, og hva Tom gjør når han er i en periode med dårligere avkastning. Hva skal du gjøre når du ikke får det helt til i aksjemarkedet? Ellers ligger det store fokuset om dagen på den kommende kontotypen aksjesparekonto. Få en innføring i hva kontotypen kan bety for deg. Du får også høre mer om ulike former for ordretyper du kan legge når du handler aksjer.

 

Unge gjester og markedet i #pengepodden

Anders oppfordrer deg til å høre forrige ukes episode med unge Marcus Hippe. Han er en av våre mange engasjerte «Nordnettere» som bidrar på bloggen og annet innhold som kunde. Ellers blir det snakk om markedet generelt. Første kvartal er avsluttet og usikkerheten rår.

 

Aksjesparekonto

(Fra 15:51) Hør mer om den nye kontotypen myndighetene foreslår. Anders og Tom diskuterer fordelene og ulempene, og hvorfor mange er opptatt av aksjesparekonto.

 

«Fill or Kill»

(Fra 26:10) Anders og Tom svarer på spørsmål om dette med å handle via plattformen. En av våre lyttere har spørsmål om ordrelegging og ulike begreper tilknyttet dette. Lær mer om de ulike begrepene og hvordan du skal forholde deg til dem.

 

Biotech

(Fra 35:10) Anders og Tom snakker om biotech og hva de synes om sektoren for øyeblikket.

 

Toms portefølje

(Fra 44:51) Tom har fått en del spørsmål om porteføljen hans, og hvorfor avkastningen hans har falt betraktelig i år. Hør mer om hans refleksjoner rundt dette, og hvordan han forholder seg til det.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer