Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 30 – Nyttårsspesial og prognoser for 2016

I årets siste episode av #pengepodden ser Anders og Karl Oscar tilbake på 2015 og gir deg sine prognoser for 2016. Trender de har sett i 2015 er blant annet at kundene våre har fått økt interesse for passive fond, ETFer, sertifikater som Bull & Bear og en markant økt utenlandshandel. I 2016 tror gutta at råvarer blir billigere og at vi vil se en lavere vekst generelt enn vi har sett så langt.

Hør på episode 30 hvis du vil vite hva Anders og Karl Oscar mener om børsens og oljeprisens utvikling i året som kommer, hvilken vei styringsrenten og arbeidsledigheten skal gå og hva de tror vil skje med boligprisene. 2016 er apens år!

Spørsmål de svarer på i denne episoden er blant annet om det kan lønne seg med Peer-to-peer lending, er det et marked for Robinhood app og hva er Internet of Things. De svarer også på om det er smart å gå inn i en aksje du har tro på i åpnings- eller sluttauksjonen på børsen og sist men ikke minst Lump Sum versus Dollar Cost Averaging. Skal du gå All In eller spre inngangen din over tid?

Vi ønsker deg og dine et riktig godt nyttår!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
30.12.2015 19:13

Ikke lagt ut på Itunes enda?