Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 14 – Allværsportefølje og spørsmålsmaraton

Vi får heldigvis stadig inn mengder med spørsmål og forslag til tema fra lytterne våre. Denne episoden har vi hovedsakelig dedikert til et spørsmålsmaraton med flere av spørsmålene vi har fått inn. Gutta svarer på alt fra fundamentalanalyse på enkeltaksjer til drivere for valutakurser. Her er det mye snacks!

Karl Oscar og Anders ser raskt på hvordan du kan kle porteføljen din for det uforutsigbare høstmarkedet. Du lærer også mer om hvilke tekniske signaler du kan se på når du skal inn eller ut av markedet. Har du en allværsportefølje, eller har du tro på sol og oppgang?

#pengepodden avsluttes med vår faste spalte #1krspart hvor du får gode tips til hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer