#pengepodden – episode 139 – Rapporteringssesongen er i gang

Rapporteringssesongen er i gang for fullt – hør hva pengepodden-gutta tenker om åpningen. Som alltid har det kommet inn mange gode spørsmål, og Tom har fått hjelp av Peter Hermanrud til å besvare et spørsmål om pris/bok. En lytter ønsker å vite mer om hva sykliske aksjer er, og hvilke rentefond man burde plassere pengene i om man er redd for en korreksjon. Hør hva Tom og Anders tenker om dette.

Markedsoppdatering og en #pengepodden-historie fra virkeligheten

(Fra 00:50) Anders deler en hverdagshistorie som omhandler #pengepodden, og Tom gir deg som vanlig en oppdatering på den siste ukens hendelser i aksjemarkedet. Han trekker frem Alcoa som la frem skuffende resultater, og Netflix som fløy i taket som følge av sterk abonnentvekst og lyse framtidsutsikter. Hør også mer om hvilke bekymringer Tom har for renteutviklingen i USA.

Sykliske aksjer

(Fra 16:07) Hva er sykliske aksjer, og hva kjennetegner disse aksjene? Hør hva Anders og Tom tenker om lengden på slike sykluser og hvorfor de mener vi er på overtid nå.

Pris/Bok

(Fra 25:30) Det var mange lyttere som fikk med seg #pengepodden-episoden Hermanrud spesial. Nå lurer en ivrig lytter på om relevansen av pris/bok vil endre seg over tid, dersom kombinasjonen av aksjer forandres. Tom gikk rett til kilden og lot Peter Hermanrud komme med et tilsvar på det. Hør hans svar til lytterens innspill.

Rentefond – Trygg avkastning

(Fra 33:00) Anders går igjennom investeringsmuligheter for å sikre trygg avkastning, hvis du ønsker å vekte deg ned i aksjer. Han trekker også frem hva som er viktig å se etter og hvilke investeringsalternativer som finnes i markedet når man ikke er fullt så risikosøkende.

Fremtidige energiløsninger

(Fra 38:20) Sol, hydrogen og vind er fremtiden ifølge en lytter som lurer på om gutta kan diskutere temaet. Det gjør de med glede, og Tom hinter til at det mye omtalte hydrogenselskapet NEL muligens kommer til studio i løpet av mars for en gjennomgang.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer