Gå til hovedinnhold

Nyhet! Nordnet Private Banking 2.0 – din formue – på dine vilkår

Vi lanserer en ny og forbedret Private Banking-tjeneste hvor kunden sitter i førersetet og bestemmer. Ikke bare hvordan pengene skal forvaltes, men også hvilke tilleggstjenester kunden har behov for. Vi synes nemlig det er feil at de mest formuende kundene skal betale for tjenester de ikke trenger, selv om de sikkert har råd til det.

Nordnet har i dag over 350.00 kunder, og blant disse finner du alt fra konfirmanten som skal kjøpe sin første aksje til «family offices», som forvalter flere hundre millioner kroner på plattformen. Vi opplever at stadig flere formuende kunder velger å bruke Nordnet når de skal forvalte pengene sine. For å bedre kunne betjene både eksisterende og nye formuende kunder er vi stolte over å presentere et nytt og forbedret Private Banking-tilbud.

Vi gir deg mulighetene, du bestemmer!

Kunder med større formuer har ofte flere og mer komplekse behov. Noen ønsker å forvalte pengene på egen hånd, mens andre vil ha hjelp. Noen har behov for juridisk bistand i forbindelse med for eksempel arv og generasjonsskifte, mens andre har behov for skattehjelp og regnskapstjenester. Hos en tradisjonell Private Banking-leverandør betaler du en fast årlig avgift og får tilgang til en rekke tjenester – selv om du ikke bruker dem.

Vi ønsker å imøtekomme alle behovene våre Private Banking-kunder har, men vi mener det skal være opp til kunden å velge de tjenestene de har behov for, betale for disse – og ingenting annet. Hos Nordnet Private Banking gir vi deg mulighetene, og lar deg bestemme!

Forvalt formuen selv, eller få hjelp til å gjøre det!

I kjernen av ethvert Private Banking-tilbud ligger selve forvaltningen av pengene dine. Mange kunder med større formuer etterspør en form for hjelp eller rådgivning når de skal plassere pengene sine. Nordnet har frem til nå kun vært et alternativ for de som ønsker å gjøre jobben selv. I vårt nye Private Banking-tilbud kan du derimot velge om du vil plassere pengene på egen hånd, eller om du vil motta personlig rådgivning og få hjelp.

Ønsker du rådgivning eller hjelp til plassere pengene dine får du dette via vårt nye samarbeid med finanshuset Kraft Finans. Kraft Finans, som eies av tidligere sandvolleyballstjerne Bjørn Maaseide, kan tilby en helhetlig rådgivningstjeneste på toppen av Nordnets plattform, og hjelpe kunder som ønsker og har behov for det å plassere pengene sine i tråd med sine ønsker og behov. Kraft Finans rådgivningstjenester og geografiske tilstedeværelse, med kontorer i Tromsø, Trondheim, Ålesund, Oslo, Bergen, Sandnes og Kristiansand, kompletterer Nordnets digitale gjør-det-selv plattform på en god måte.

Som kunde bestemmer du om du ønsker personlig rådgivning og forvaltningstjenester på hele eller deler av sitt kundeengasjement i Nordnet. Du kan både ha konto(er) hvor du investerer på egen hånd, og konto(er) hvor du mottar rådgivning. Får du rådgivning betaler du en rådgivningsavgift på den delen av kapitalen som du mottar rådgivning på. For øvrig gjelder Nordnets prisliste for Private Banking-kunder. Har du en konto hos Nordnet hvor Kraft Finans forvalter pengene dine så ser du også kontoen på vanlig måte og kan følge utviklingen i realtid når du logger inn på nordnet.no – den eneste forskjellen er at du ikke kan handle på akkurat denne kontoen selv. Enkelt og transparent!

Velg de tilleggstjenestene du og din formue har behov for!

I tillegg til å ta vare på, og plassere pengene dine så kan du som Private Banking kunde ha andre behov tilknyttet håndtering av formuen din. Dette kan være hvordan formuen skal organiseres, spørsmål rundt arv, generasjonsskifte, eller skattehjelp og løpende regnskapstjenester. Disse behovene kan variere over tid. Derfor har du som Private Banking-kunde tilgang til partnere og tilleggstjenester som du kan velge å benytte, når og hvis du har behov for det.

  • Juridisk bistand: Via vårt samarbeid med advokatfirmaet Brækhus får du tilgang til et bredt spekter av juridiske tjenester, herunder skatt og avgift, organisering av formuer, opprettelse av firmaer, arv, testament og gaver, generasjonsskifte, fremtidsfullmakt m.m.
  • Regnskapstjenester: Via vårt samarbeid med Dynamik Smart Accounting får du og ditt investeringsselskap tilgang til regnskap- og rådgivningstjenester, samt mulighet for en sømløs integrasjon mot regnskapssystemer som Tripletex og Poweroffice Go. Din Nordnet-konto og ditt investeringsselskap sin beholdning og transaksjoner blir automatisk tilgjengelig i det regnskapssystemet du eller din regnskapsfører benytter.
  • Store ordrer og avansert handel: Via Nordnets meglerbord får du tilgang til, og hjelp med å plassere store og avanserte aksjeposter som normalt bare institusjonelle og profesjonelle kunder har tilgang til. Vi finner kjøpere (eller selgere), gir deg tilgang til dark-pools, eller mulighet til å legge algoritmebaserte ordrer som eksempelvis volumvektet snittpris (VWAP) i markedet.
  • Skattehjelp: Via vårt samarbeid med Skattebetalerforeningen eller Brækhus får du skattejuridisk bistand i alt fra utfylling av skattemelding, beholdningsoppgaver, skattemessig planlegging eller mer kompliserte nasjonale og internasjonale skatterettslige spørsmål.
  • Private Banking Boliglån: Som informert om tidligere i sommer kommer vi snart med Norges billigste boliglån for Private Banking-kunder. Her lar vi din formue bestemme renten på boliglånet, og lånet fungerer så enkelt som at jo mer kapital du har plassert på Nordnets plattform, jo lavere rente får du på lånet. Les mer om boliglån for Private Banking her.

I tillegg til alt ovenfor så har du selvfølgelig som Nordnet Private Banking-kunde tilgang til alle verktøy og tjenester på nordnet.no. Her kan du, som alle kunder, velge blant et komplett utvalg av kontotyper, få tilgang til aksjehandel på åtte markeder, flere tusen fond og ETFer, markedsledende tjenester for pensjonssparing, verktøy og tjenester som hjelper deg å holde deg oppdatert på markedet, finne aksjer, og fond eller ta hensyn til bærekraft når du skal plassere pengene dine. Og alt dette til Private Banking-vilkår og våre beste priser selvfølgelig.

Hilsen, Anders Skar

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
02.09.2022 17:07

Anbefaler alle å se på prestasjonen til Kraft-fondene før man bruker de til investeringsrådgivning.

https://e24.no/privatoekonomi/i/6jpxa8/satset-en-million-paa-maaseide-fond-angrer-bittert-i-dag

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
05.09.2022 12:04

Hei Nils og takk for din kommentar. Det er helt korrekt at Kraft Global har hatt en svak historisk avkastning, iallefall hvis du regner før forvalterbyttet høsten 2020. Deres høyrentefond (Kraft Høyrente) har derimot hatt en langt mer positiv utvikling. Det sagt når det gjelder investeringsrådgivningen (som er utgangspunkt for dette samarbeidet) så gir Kraft råd på en en totalportefølje, som ikke bare består av deres egne produkter, men også modellporteføljer ,med et stor antall fond, aksjer m.m. Hilsen Anders