Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra ledelsen i Veidekke

CFO i Veidekke, Jørgen Porsmyr, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt om dette møtet. Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører med røtter tilbake til 30-tallet, og omfatter alle type bygg- og anleggsoppdrag, veivedlikehold og produksjon av asfalt, pukk og grus. I intervjuet vil du blant annet få høre mer om selskapets kvartalstall og fremtidsutsikter. Det vil også bli diskutert hvordan Veidekke er posisjonert i dag i forhold til konkurrentene. 

Se tidligere oppdateringer

Veidekke ASA er en av Skandinavias største entreprenører, med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Nordnet har digitalt besøk av CEO i selskapet, Jimmy Bengtsson, og CFO, Jørgen Wiese Porsmyr, og sendingen ledes av vår analytiker, Roger Berntsen. I første del får du høre mer inngående om selskapets drift, og hvordan utviklingen har vært i første kvartal 2021. Det blir også fokus på utsiktene for selskapet fremover, men også for industrien som helhet. Det store spørsmålet nå er hvor veksten videre vil komme fra. Det blir selvfølgelig også snakk om hvordan selskapet jobber for å beskytte sine marginer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer