Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med PGS

CEO i Seismikk selskapet PGS, Rune Olav Pedersen har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. Her får du alt fra dette møtet – både selskapspresentasjon og Q&A.

Etter finanskrisen i 2008/09 og OPECs oljepriskrig i 2014 til 2018, har PGS i likhet med de fleste andre selskaper innenfor oljeservice, kjempet en durabelig kamp for å overleve. I dag derimot, har pilene igjen snudd opp for industrien, samt PGS, godt hjulpet av flere faktorer.

Lær mer om PGS som selskap, samt seismikk markedet her.

I Q&A-seansen får du høre mer om resultatene fra Q4 (samt 2022 som helhet), effekten av Kinas gjenåpning og andre faktorer inkl. inflasjon og krigen i Ukraina. Til slutt får du høre litt om utsiktene for 2023 og tiden framover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer