Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med IDEX Biometrics

CEO i IDEX Biometrics, Vincent Graziani, har tatt en prat med Nordnets analytiker, Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. IDEX Biometrics, er en ledende leverandør av teknologi for enkel, sikker og personlig autentisering gjennom fingeravtrykk.

I denne sendingen får du høre mer om selskapets utvikling i første halvår av 2021, utviklingen i det underliggende markedet, og hvordan konkurransesituasjonen ser ut. Det blir også fokus på de finansielle forholdene, og potensielle kortsiktige triggere for selskapet.

Se selskapspresentasjonen IDEX gjennomførte i 2020.

I denne selskapspresentasjonen og Q&A-delen har vi fått med oss CEO i IDEX Biometrics, Vincent Graziani. Sendingen er ledet av Nordnets analytiker, Roger Berntsen. Du får høre mer om utviklingen av betalingskort, fingeravtrykkssensorer og andre komponenter tilknyttet betalingsløsninger. Du får også høre mer om hvordan selskapet har blitt påvirket av covid19-situasjonen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer