Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Bergen Carbon Solutions

CEO i Bergen Carbon Solutions, Jan Sagmo, har tatt en prat med Nordnets analytiker, Roger Berntsen. Bergen Carbon Solutions har utviklet en innovativ teknologi for å produsere Karbon-nanofiber ved bruk av CO2 og grønn energi (vannkraft). Selskapet er relativt ungt (grunnlagt i 2016). Markedet for karbon-nanofiber er stort og vokser kraftig.

I sendingen får du blant annet høre mer om utviklingen i 2. kvartal, nye internasjonale avtaler selskapet har inngått og samarbeidet med skoprodusenten Gaitline. Det blir også fokus på potensielle risikofaktorer og kortsiktige/langsiktige triggere for selskapet og industrien.

Se selskapspresentasjonen med Bergen Carbon Solutions fra mai 2021.

Vi har med oss et av Oslo Børs’ yngste selskaper, Bergen Carbon Solutions, for en selskapspresentasjon og Q&A. Med oss via Zoom har vi CEO, Jan Sagmo. Sendingen ledes av Nordnets analytiker, Roger Berntsen. Du får lære om hvordan selskapet jobber med produksjon av karbonfibre fra C02, og hvordan den underliggende bransjen de operer i ser ut.

I Q&A-delen blir det blant annet fokus på selskapets tidlige børsintroduksjon, hvilke vekstambisjoner de har, og hvordan de jobber for å beskytte deres konkurranseevne. Du får også høre mer om selskapets prioriteringer fremover.

Du finner mer informasjon om selskapet på deres hjemmeside.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
11.08.2021 14:08

“one step for man, one giant leap for mankind”