Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Airthings

CEO i Airthings, Øyvind Birkenes, har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen

Airthings er et norsk teknologiselskap som ble grunnlagt i 2008 og er notert på Oslo Børs. Selskapet utvikler og produserer luftkvalitetsmålere og overvåkningssystemer som lar brukerne måle og overvåke nivåene av radon, CO2, fuktighet og andre skadelige stoffer i inneluften.

Selskapet har et sterkt fokus på teknologi og innovasjon, og har mottatt flere priser og utmerkelser for sitt arbeid innenfor luftkvalitetsmåling. Deres produkter er solgt over hele verden og brukes av både bedrifter og privatpersoner.

Airthings har som mål å bidra til å forbedre folks helse og velvære ved å gi dem tilgang til informasjon om innendørs luftkvalitet. Selskapet er en ledende aktør innenfor sitt felt og jobber kontinuerlig med å utvikle nye teknologier og produkter for å møte stadig økende behov innenfor luftkvalitetsmåling og overvåkning.

I påfølgende Q&A får du bl.a. høre om Airthings sin opprinnelse, hvor de er på vei hen, hvem deres potensielle konkurrenter er og om lønnsomheten til selskapet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer