Gå til hovedinnhold

Selskapspresentasjon og Q&A med Entra

CEO i eiendomskjempen Entra, Sonja Horn, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. Entra er et av Nordens største eiendomsselskaper. Entras forretningsidé er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer.

I Q&A-delen får du høre mer om selskapets kvartalstall og fremtidsutsikter. Du vil også få høre om hvordan Entra vil påvirkes dersom verdensøkonomien skulle gå i revers, og mer om selskapets ambisjoner om videre vekst.

Se tidligere presentasjon og Q&A med Entra fra Februar 2021

Vår analytiker, Roger Berntsen, har med seg Entra over Zoom. Entra er et av Nordens største eiendomsselskaper. Selskapet har lagt bak seg et meget spesielt kvartal grunnet interessen fra flere svenske konkurrenter, deriblant Castellum, SBB og Balder. Du får høre mer om tallene de nylig la frem, hvilke prosjekter de har på gang, og hvordan de tror Nordens fremtidige kontorlokaler kommer til å se ut.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer