Gå til hovedinnhold

Bli kjent med Rexron

Intervjuet med Rexron er det nyeste tilskuddet i serien av intervjuer med Shareville-medlemmer. Han er optimistisk når det gjelder oljeprisen og har tro på noen helt konkrete aksjer det neste året.

Nordnet: Hvorfor bruker du Shareville?

Jeg bruker Shareville som et diskusjonsforum og for å se hva andre investerer i.

Nordnet: Ser du på deg selv som en langsiktig investor eller mer kortsiktig trader?
Jeg vil nok si at jeg ser på meg selv som en langsiktig investor, selv om jeg en og annen gang kjøper på kort sikt.

Nordnet: Hvor lenge har du drevet med handlet aksje-/fondshandel?

Jeg begynte med aksjehandel i februar 2014.

Nordnet: Hva synes du er det beste med Shareville og hva kan evt. bli bedre?
Jeg synes Shareville er oversiktlig og er fornøyd med det, men jeg skulle ønske at en kunne klikke seg inn med ett klikk fra Nordnetsiden.

(Kommentar fra Nordnet: Det er mulig å klikke seg direkte inn fra kontooversikten eller Min økonomi ved å klikke på Shareville-ikonet)

Nordnet: Husker du den dårligste investeringen du har gjort og evt. hva du lærte av den?
Jeg har gjort noen dårlige kjøp. Den dårligste er enten DOF eller Golden Ocean. Jeg må nok si at DOF var det dårligste, fordi jeg burde skjønt at aksjen skulle videre nedover, og at jeg egentlig hadde håp som argument for at trenden skulle snu.

Rexrons portefølje per 15.09.2015

Nordnet: Hvilken aksje bør man eie det neste året?

Jeg har tro på BWLPG og Avance Gas også for kommende år. De betaler store utbytter og aksjekursen speiler ikke verdiene som skapes. Det kan være generell frykt for shipping for tiden tror jeg. Ellers så har analytikere problemer med å bli enige om kursen det siste året. Det kan være fordi det er relativt to nye selskaper på Oslo børs.

Nordnet: Hvor ofte sjekker du kurser/porteføljen din?

Jeg sjekker kursene nesten hver dag. Enten ved innlogging til Nordnet, ellers så sjekker jeg Hegnar på mobiltelefonen.

Nordnet: Hva tror du oljeprisen ligger på om et år?
Jeg tror oljeprisen kommer til å få sitt comeback i løpet av det neste året. Det er tross alt oljen som den moderne verden er bygget på. Den viktigste energikilden i lang tid ennå. Jeg tipper over 75 om ett år.

Går til Shareville

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer