Bli inspirert av over 200 000 influencere på Shareville

For snart fire år siden lanserte vi Shareville, et nettverk for influencere innen sparing og investeringer, og det har siden det vist seg å bli en stor suksess. I dag har over 200 000 medlemmer i hele Norden åpnet konto for både å la seg inspirere og for å inspirere andre.

Med så mange medlemmer er det stor forskjell på aktiviteten. Noen er pålogget daglig, mens andre er innom noen ganger i måneden. Det er ikke vanskelig å komme i gang med Shareville, og funksjonene er brukervennlige uavhengig av aktivitetsnivå. Nedenfor har vi laget en oversikt over de mest populære funksjonene:

Hvordan gjør jeg det sammenlignet med andre?

Det viktigste for alle som investerer i aksjer og fond er selvsagt å se pengene vokse over tid. Til tross for at egen avkastning er viktigere enn andres kan det være interessant å se hvordan man presterer sammenlignet med andre medlemmer på plattformen. Shareville har et enkelt rating-system som baserer seg på risikojustert avkastning. Det vil si hvor mye avkastning du får sammenlignet med risikoen du tar. Den første stjernen får alle med en positiv avkastning. Den andre får du når du presterer bedre enn halvparten av medlemmene på plattformen. Den tredje stjernen får de 10 prosentene som har best portefølje. Du kan se den nåværende ratingen av porteføljen din vedå klikke på «rating» i menyen.

Søk inspirasjon hos andre dyktige influencers.

Med over 31 000 norske medlemmer som du kan følge kan det være vanskelig å få et godt overblikk. Derfor har vi utviklet en funksjon som heter «Toppmedlemmer» der du kan søke etter de porteføljene som du syns virker interessante og sortere etter de kriteriene som du ønsker at de skal oppfylle. Du kan for eksempel søke på de som har fått best avkastning basert på aktivitet og antall aksjer i porteføljen.

Nylig lanserte vi også «Porteføljescreeneren». Der kan du finne porteføljer basert på samme kriterier som over, men med mulighet til å sortere porteføljer basert på beholdning.

Følg aksjedebatten på Shareville

Vil du diskutere med andre influencers eller har du noen spørsmål om aksjene i  porteføljen din, så har du mulighet til å kontakte andre medlemmer. Under «aktivitet» kan du se de siste diskusjonene og grupper som du kan melde deg inn i. De mest populære gruppene blant norske medlemmer akkurat nå er:

Aksjer med stort vekstpotensial i nær fremtid
«Fritt frem for alle å komme med selskaper som i nær fremtid har spesiell aktivitet som kan sende selskapet +50 % eller mer».

Utbytteaksjer for langsiktig sparing
«En gruppe for de som er interessert i langsiktig sparing via utbytteaksjer».

Oslo Børs
«Diskusjon rundt aksjene på Oslo Børs».

Se toppmedlemmene sine «modellporteføljer»

Med Shareville Relax  får du tilgang til å se toppmedlemmene sine 10 favorittaksjer. Det er altså en samlet liste over de mest populære aksjene fra de ti prosentene med best risikojustert avkastning på Shareville.

Her kan du sortere blant medlemmer i hele  Norden, men også på respektive land, for å se hva de beste i hvert land har i porteføljen akkurat nå. Du kan også velge å se hva toppinvestorene har kjøpt og solgt de siste månedene.

For mer inspirasjon les: 6 Shareville-medlemmer du bør se opp for.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer