Gå til hovedinnhold

Alfred Berg Gambak 10 prosent foran Oslo Børs hittil i år

Oslo Børs avsluttet sommeren sterkt med en oppgang på 4 prosent for Hovedindeksen i august. Siden årsskiftet er Hovedindeksen ned 7,8 prosent.

I rentemarkedet har det sterke risikosentimentet også dratt kredittpåslagene videre inn i august. Likviditetstilførsel og andre stimulansetiltak ser ut til å trumfe det meste i disse dager. Skyldes den sterke utviklingen fortsatt de generelle stimulansene fra sentralbankene, eller er det andre drivere for den sterke utviklingen denne måneden?

Etter august var Alfred Berg Gambak opp 3,2 prosent hittil i år, mens det nordiske aksjefondet Alfred Berg Nordic Gambak i år har steget over 15 prosent. Se vår siste oppdatering på nordiske aksjer her.

Petter Tusvik, senior porteføljeforvalter, gir en oppdatering på aksjemarkedet og aksjefondene våre. Torolv Herstad, renteforvalter, gir en oppdatering på renter og kreditt og status i rentefondene våre.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer